Vi vant Matredderprisen 2020!

okt 14, 2020 | Nyheter

Merr Enn logo av Grønn Mat AS

 Vi er utrolig stolt av å vunnet Matredderprisen for 2020 i sterk konkurranse med fire andre dyktige nominerte. En meget stolt daglig leder Ingrid Marie Karlsen Spord mottok denne flotte utmerkelsen.

 Matredderprisen deles ut årlig av Q-meieriene. Prisen ble  delt ut på Matredderdagen 2020, den 14. oktober. Årets arrangement var selvfølgelig digitalt pga Covid, men like flott for det.

 

En matredder er en person som ikke kaster spisbar mat. Det er en som bruker sansene, er flink til å spise rester og inspirerer andre til å redusere matsvinnet.

Q-meieriene

I et flott program, ledet av dyktige Tarjei Strøm og vår matreddervenn Mette Havre (Spis opp maten),  var vår egen Ingrid invitert som en av mange spennende gjester i showet. Gjester som Karen Elene Thorsen, kjent fra «Fattig student» fotalte om sin reise som matreddergründer. Karen Elene gleder seg til våre pizzabunnner kommer til Oslo. Det gjør vi også!

Gleden var ekstra stor når Ingrid senere måtte tilbake på scenen for å motta den gjeve prisen på 50.000 kroner fra Q-meieriene. Og det i sterk konkurranse med de tidligere månedsvinnerne Spildegarden, ISS Nordeahuset, Haugen Gardsmat, TV-kokken Christer Rødseth og Carina Forsberg(Rema 1000).

Dette er jo bare helt sykt!

Det er vanvittig mange som står bak dette her, det er ikke bare meg. Jeg har et vanvittig bra team som jobber utrolig bra sammen.

Ingrid Marie Karlsen Spord

Daglig leder, MER ENN/Grønn mat as

Hele videoen fra showet er tilgjengelig på Q-meierienes Facebook-side her. Reportasjen og intervjuet med vår egen Ingrid Marie starter ved 42:40 og selve kåringen av Årets Matredder starter ved 58:00. Men hele programmet er verdt å se!

Andre aktuelle saker:

GRØNN MAT AS

Grønn Mat AS En gründerbedrift med hovedfokus på FNs bærekraftsmål 12; Ansvarlig forbruk og produksjon. Gjennom konseptet og merkevaren MER ENN utvikler og produserer vi bakst av grønnsaker, frukt, bær og andre overskuddsprodukter som ellers ville blitt matsvinn. God...

les mer
Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Så utrolig kult.. Vår egen daglige leder Ingrid Spord mottok i dag Q-meierienes Matredderpris. Hver måned deler Q-Meieriene ut "Q-Matredderpris". En matredder er en person som ikke kaster spisbar mat. Det er en som bruker sansene, er flink til å spise rester og...

les mer
RestetipsSend oss dine supertips til å bruke restemat på våre bunner..