Om oss

Grønn Mat er innovatører innen mat, helse og ansvarlig produksjon.

Disse tre områdene er kriterier og ledestjerner i alt vi gjør.

Vi utvikler nye produkter med fokus på å forvalte naturresursene effektivt, ved å lage gode produkter av frukt og grønnsaker som ellers ville blitt matsvinn. For å redusere matsvinnet i produksjonsleddet og for å gi forbrukeren sunnere produkter i butikken.
Videre ønsker vi å stimulere (utover vår egen produksjon) til mer effektiv bruk av ressursene og til at forbrukeren kan ta bedre og mer informerte valg, ved å tilby en grøntskala som visualiserer hvor mye frukt og grønt det er i produkter, og evt hvor mye av dette som er reduksjon i matsvinn.

Slik ble vi til

Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:

  1. Starten
  2. OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
  3. Avtalen
  4. Markedsavklaring
  5. Pizzaeskene
  6. Produksjon
  7. UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE

Les mer

Lokal mat

Våre rare gulrøtter kommer fra Lågen gulrot i Larvik, og vi bestreber å bruke så mye norskt og lokalt som mulig i alle våre produkter.

MER ENN i matserveringssteder

Du kan kjøpe våre produkter som ferdig tilbredte måltid i flere matserveringssteder, og flere skal det bli!

Vi er for eksempel å få kjøpt i følgende studentsamskiponader:

Studensamskipnaden i Agder(SIA), Studensamskipnaden i Oslo(SIO), Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund(SIT), Sammen i Bergen, Haugesund/Stord, Førde, Sogndal.

Våre kunder og samarbeidspartnere