Om Oss
Slik ble vi til
Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:
- Starten
- OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
- Avtalen
- Markedsavklaring
- Pizzaeskene
- Produksjon
- UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE


Slik ble vi til
Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:
- Starten
- OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
- Avtalen
- Markedsavklaring
- Pizzaeskene
- Produksjon
- UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE

Lokal mat
Våre rare gulrøtter kommer fra Lågen gulrot i Larvik, og vi bestreber å bruke så mye norskt og lokalt som mulig i alle våre produkter.
MER ENN i matserveringssteder
Du kan kjøpe våre pizzabunner som ferdig tilbredte pizza i flere matserveringssteder, og flere skal det bli!


MER ENN i matserveringssteder
Du kan kjøpe våre pizzabunner som ferdig tilbredte pizza i flere matserveringssteder, og flere skal det bli!

MER ENN i butikk
Foreløpig finner du våre produkter i Bergensområdet. Her tester vi ut alle aspekt ved produksjon og distribusjon, før vi omsider vil utvidetil etter hvert å dekke hele det norske markedet.
Våre leverandører
Vi har fokus på å bruke så lokale og bærekraftige leverandører som mulig. Det gir kortreiste varer og bidrar til lokaløkonomien!


Våre leverandører
Vi har fokus på å bruke så lokale og bærekraftige leverandører som mulig. Det gir kortreiste varer og bidrar til lokaløkonomien!