Om oss
Slik ble vi til
Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:
- Starten
- OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
- Avtalen
- Markedsavklaring
- Pizzaeskene
- Produksjon
- UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE
Les mer
Lokal mat
Våre rare gulrøtter kommer fra Lågen gulrot i Larvik, og vi bestreber å bruke så mye norskt og lokalt som mulig i alle våre produkter.
MER ENN i matserveringssteder
Du kan kjøpe våre produkter som ferdig tilbredte måltid i flere matserveringssteder, og flere skal det bli!
Vi er for eksempel å få kjøpt i følgende studentsamskiponader:
Studensamskipnaden i Agder(SIA), Studensamskipnaden i Oslo(SIO), Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund(SIT), Sammen i Bergen, Haugesund/Stord, Førde, Sogndal.