MER ENN sin gründerreise fra idè til frysedisken.

jun 2, 2020 | Nyheter

Merr Enn logo av Grønn Mat AS

Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:

  1. Starten
  2. OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
  3. Avtalen
  4. Markedsavklaring
  5. Pizzaeskene
  6. Produksjon
  7. UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE

Les hele saken her.

Andre aktuelle saker:

Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Så utrolig kult.. Vår egen daglige leder Ingrid Spord mottok i dag Q-meierienes Matredderpris. Hver måned deler Q-Meieriene ut "Q-Matredderpris". En matredder er en person som ikke kaster spisbar mat. Det er en som bruker sansene, er flink til å spise rester og...

les mer
Vinner av PIZZAOVN kåret!

Vinner av PIZZAOVN kåret!

Vi har gleden av å kåre vinneren av augusts konkurranse, hvor man kunne være så heldig å vinne en pizzaovn. Dette er den samme pizzaovnen vi bruker, både privat og på våre matstands i butikker rundt hele Bergensområdet. Denne gjør din MER ENN pizzabunn, om mulig, enda...

les mer
RestetipsSend oss dine supertips til å bruke restemat på våre bunner..