MER ENN sin gründerreise fra idè til frysedisken.

jun 2, 2020 | Nyheter

Merr Enn logo av Grønn Mat AS

Fra møter med Erna Solberg, til testing av oppskrifter, avtaler med grossist, design og til slutt produksjon. Her er vår korte men intense historie om hvordan et bærekraftig og lokalt fryseprodukt bli til. Vi har delt det inn i syv små kapitler:

  1. Starten
  2. OPPSKRIFT og FØRSTE TEST
  3. Avtalen
  4. Markedsavklaring
  5. Pizzaeskene
  6. Produksjon
  7. UT I BUTIKK – VEIEN VIDERE

Les hele saken her.

Andre aktuelle saker:

Vi vant Matredderprisen 2020!

Vi vant Matredderprisen 2020!

 Vi er utrolig stolt av å vunnet Matredderprisen for 2020 i sterk konkurranse med fire andre dyktige nominerte. En meget stolt daglig leder Ingrid Marie Karlsen Spord mottok denne flotte utmerkelsen.  Matredderprisen deles ut årlig av Q-meieriene. Prisen ble  delt ut...

les mer
Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Vår egen Ingrid fikk Matredderprisen

Så utrolig kult.. Vår egen daglige leder Ingrid Spord mottok i dag Q-meierienes Matredderpris. Hver måned deler Q-Meieriene ut "Q-Matredderpris". En matredder er en person som ikke kaster spisbar mat. Det er en som bruker sansene, er flink til å spise rester og...

les mer
RestetipsSend oss dine supertips til å bruke restemat på våre bunner..