MER ENN pizzabunn ferdigstekt uten topping
Merr Enn logo av Grønn Mat AS

To helt råe

pizzabunner

Merr Enn logo av Grønn Mat AS

Video fra Coop Bergen. Coverbilde: Irene Mjelde

Litt rare, men sååååå kule.

klart disse gulrøttene skal få være med på moroa 😀
Pizzabunnen er så god som den er, nettopp fordi den
er bakt med nesten halvparten gulrotmos.

Det er veldig viktig for oss å jobbe bærekraftig.
vi ønsker å utnytte ressursene våre best mulig, og da har
vi startet med de gulrøttene som ellers ikke ville havnet
i butikken. De har enten feil form, eller feil størrelse.
Du kan egentlig ikke smake gulrot i bunnen vår, men
du smaker en nydelig smak som du nå vet hvor kommer
fra. Også konsistensen da!! mmmmmmmmm….

Vi jobber kontinuerlig med å finne den beste måten å
pakke produktene våre på. Vi prøver å finne den beste
balansen mellom lang holdbarhet på produktene og
avtrykket emballasjen har på miljøet.

  *Tacorester

tacosaus som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
mais/tomat/paprika osv.
kjøttdeig
bønner og linser
salat (etter steking)

  *restebonanza

creme fraiche som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
salami/skinke/spekeskinke osv.
tomat
pastarester (mac and cheese)

  *Vegansk fest

hummus som pizzasaus?
vegansk ost / cashewnøttmos
potetskiver
grønnkål/sopp/tomater osv.
tofu
ruccula (etter steking)

MER ENN pizzabunn med topping

  *Tacorester

tacosaus som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
mais/tomat/paprika osv.
kjøttdeig
bønner og linser
salat (etter steking)

  *restebonanza

creme fraiche som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
salami/skinke/spekeskinke osv.
tomat
pastarester (mac and cheese)

  *Vegansk fest

hummus som pizzasaus?
vegansk ost / cashewnøttmos
potetskiver
grønnkål/sopp/tomater osv.
tofu
ruccula (etter steking)

MER ENN pizzabunn med topping

-Sveip under for restetips-

*Tacorester

tacosaus som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
mais/tomat/paprika osv.
kjøttdeig
bønner og linser
salat (etter steking)

  *restebonanza

creme fraiche som pizzasaus
ost (har du osteskalker i fryseren?)
salami/skinke/spekeskinke osv.
tomat
pastarester (mac and cheese)

  *Vegansk fest

hummus som pizzasaus?
vegansk ost / cashewnøttmos
potetskiver
grønnkål/sopp/tomater osv.
tofu
ruccula (etter steking)

Ingredienser

Hvetemel, Gulrotmos (43,8%),
tørrgjær, rødvinseddik
(sulfitt).

Næringsinnhold

 

Næringsinnhold Pr 100 gram
energi 863 kJ/
203,8 kcal
fett  0,98 g
-herav mettede
fettsyrer
 0,24 g
karbohydrater 40,3 g
-hvorav sukkerarter 4,3 g
protein 6,8 g
kostfiber 3,4 g
Vitamin A
(betakaroten)
2683µg
salt 0,04 g

 

Oppbevaring

Slik bør du oppbevare pizzabunnene:

I dypfryser (-18°C eller kaldere):
Se datostempel på siden av kartongen

I kjøleskapets fryseboks (-6 eller kaldere) høyst 3 døgn.
Dypfryst vare bør ikke fryses på nytt etter opptining.

Nettovekt dypfrys: 2 x 150g

Du finner våre helt råe pizzabunner i disse butikkene i Vestland:

COOP, REMA 1000
Joker, Meny, Bunnpris, Spar

Produsert i Norge av Tradisjonsbakeren for GRØNN MAT AS

RestetipsSend oss dine supertips til å bruke restemat på våre bunner..