Focaccia
M/ gulrot (49,2%), oregano og havsalt


litt rare, men sååååå kule.
klart disse gulrøttene skal få være med på moroa 😀 Focacciaen er så god som den er, nettopp fordi den er bakt med nesten halvparten gulrotmos.
Det er veldig viktig for oss å jobbe bærekraftig. vi ønsker å utnytte ressursene våre best mulig, og da har vi startet med de gulrøttene som ellers ikke ville havnet i butikken. De har enten feil form, eller feil størrelse. Du kan egentlig ikke smake gulrot i produktene våre, men du smaker en nydelig smak som du nå vet hvor kommer fra. Også konsistensen da!! mmmmmmmmm….
Vi jobber kontinuerlig med å finne den beste måten å pakke produktene våre på. Vi prøver å finne den beste balansen mellom lang holdbarhet på produktene og avtrykket emballasjen har på miljøet.



Ingredienser
Gulrot (49,2%), hvetemel, durumhvetemel, olivenolje, gjær, salt, sukker, havsalt, oregano, emulgator (E 472e), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (amylase), enzym (xylanase).
Næringsinnhold
Næringsinnhold | Pr 100 gram |
energi | 1265 kJ/ 321 kcal |
fett | 4,4 g |
-herav mettede fettsyrer |
0,8 g |
karbohydrater | 48,2 g |
-hvorav sukkerarter | 19,6 g |
protein | 9,4 g |
kostfiber | 15,5 g |
Vitamin A (betakaroten) |
2825 µg |
salt | 1,6 g |
Oppbevaring
Slik bør du oppbevare focacciaen:
I dypfrys: (-18 grader eller kaldere).
Se datostempel på posen.
Dypfryst vare bør ikke fryses på nytt etter opptining.
Opptint: 5 dager i tett emballasje.
Nettovekt dypfrys: 350g
Du finner våre foccacia i disse butikkene i Vestland:
COOP, REMA 1000
Joker, Meny, Bunnpris, Spar
Produsert i Norge av Tradisjonsbakeren for GRØNN MAT AS